کد خبر: ۱۹۷۰۹۵
تاریخ انتشار:۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۰
چگونه پودر چیلی خانگی درست کنیم؟
در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از ادویه های پرطرفدار مکزیکی را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
ناطقان: پودر چیلی یکی از ادویههای مکزیکی میباشد که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیها میتواند در بسیاری از غذاهایمان کاربرد داشته باشد. این ادویهی خوشعطر و بو خوراکهای گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراکهایی که حبوبات داخل آن است مثل خوراک لوبیا چیتی را بسیار خوشطعم و لذیذ میکند.
امیدوارم این ادویه را درست کنید و از آن به عنوان طعم دهنده به غذاهایتان استفاده کنید.
چگونه پودر چیلی خانگی درست کنیم؟
مواد لازم:
پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. حالا همهی ادویهها رو داخل یه کاسه بریزین.
۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلیای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویههای داخلش بر طبق سلیقهتون تغییر بدین.
نکات:
برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمهایهای قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذاها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمهای خشک کنید و پودر کنید.
در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونهی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.