کد خبر: ۱۰۸۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۳
یک متخصص ارتوپد گفت: با مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان‌ها از بروز درد‌های مفاصل و غضروفی جلوگیری کنید.
ناطقان: محمدرضا فاخر متخصص ارتوپد اظهار کرد: برای کاهش درد مفاصل و تقویت غضروف‌ها مکمل‌هایی مانند سویا و آووکادو موجود است که علاوه بر خاصیت ضد درد مفاصل، این مواد غذایی ضد التهاب و مسکن محسوب می‌شوند.

وی بیان کرد: سویا باعث تقویت مفاصل و بازسازی غضروف‌ها شده و در کاهش درد‌های مفاصلی و استخوان‌ها اثر بخش و سودمند است و افراد باید مصرف سویا را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهند تا دچار درد مفاصل و مشکل غضروفی نشوند.

فاخر عنوان کرد: سویا حاوی آنتی اکسیدان بوده و افرادی که نسبت به شیر حسیاسیت دارند با خوردن شیر سویا از مواد معدنی و ویتامین‌های شیر بی بهره نمی‌مانند و استخوان‌های بدنشان با جذب کلسیم لازم از استحکام کافی برخوردار می‌شود.

مصرف ماهی سالمون بهترین درمان برای درد مفاصل

وی تاکید کرد: مصرف ماهی چرب سالمون درد مفاصل را تسکین می‌دهد و امگای ۳ و همچنین ماهی کیلکا سرشار از کلسیم بوده و برای درد‌های آرتروزی مفید است.

فاخر اظهار کرد: روغن سیاه دانه با ترکیبی از بادام تلخ باعث کاهش درد آرتروز زانو بوده و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان برای مفاصل سودمند است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین