کد خبر: ۱۱۰۱۰۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۴۶
قارچ می تواند در برخی وعده های غذایی جایگزین گوشت شود.
ناطقان: محققان دانشگاه مینه سوتا آمریکا عنوان می کنند قارچ می تواند در برخی وعده های غذایی جایگزین گوشت شود. سرپرست تیم تحقیق دراین باره می گوید: که این مطالعه نشان می دهد جایگزین کردن قارچ به جای گوشت در برخی وعده های غذایی هم فایده غذایی دارد و هم به حس سیری بیشتر کمک می کند. از آنجاییکه به نظر می رسد پروتئین سیرکننده ترین ماده مغذی است، محققان به بررسی تطبیق قارچ و گوشت از لحاظ میزان پروتئین برآمدند. محققان در طول ۱۰ روز مصرف قارچ (۲۲۶ گرم) و گوشت (۲۸ گرم)، تفاوت آنها را از لحاظ ایجاد حس سیری ارزیابی کردند. شرکت کنندگان به مدت ۱۰ روز، دو وعده قارچ یا گوشت مصرف می کردند. نتایج نشان داد تفاوت قابل توجهی از لحاظ میزان سیری بین مصرف قارچ و گوشت وجود داشت. شرکت کنندگان مصرف کننده قارچ در صبحانه در مقایسه با شرکت کنندگان مصرف کننده گوشت در صبحانه، حس گرسنگی کمتر و سیری بیشتری را گزارش کردند.
منبع: مهر
برچسب ها: صبحانه ، لاغری ، قارچ
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین