کد خبر: ۱۱۱۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۵:۳۰
یک پژوهشگر طب سنتی مهم‌ترین علت‌های بروز بیماری کبد چرب در افراد را تشریح کرد.
ناطقان: ابراهیم ایراندوست پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: کبد به عنوان یک عضو حیاتی بدن نقش پالا‌یشگاه را ایفا می‌کند و هنگامی که فرد غذاهای چرب مانند فست‌ فو‌د و یا مواد غذایی سرخ کردنی به مقدار زیادی مصرف می‌کند به مرور زمان کبد‌ش چرب می‌شود؛ و در صورتی که اقدامات لازم برای درمان به موقع آغاز نشود افراد دچار بیماری کبدی می‌شوند.

وی بیان کرد: نوشیدنی هایی مانند قهوه،‌ نسکافه و کافئین باعث می‌شود آنزیم‌های کبدی از حالت طبیعی خارج شود و این امر باعث بروز کبد چرب در افراد می شود که عواملی مانند تغییر رنگدانه‌های روی پوست،‌ جوش، آلرژی‌های خا‌رشی توام با اگزما،‌ ریزش مو، تلخی دهان به هنگام صبح و گرمی بدن را به همراه دارد.

ایراندوست با بیان اینکه افراد برای درمان کبد چرب در مرحله نخست باید غذاهای مضر را از وعده های غذایی خود حذف کنند، افزود: اصلاح الگوی تغذیه یکی از بهترین درمان های کبد چرب محسوب می‌شود؛ مخلوط یک قاشق غذاخوری خاک شیر را با عرق کاسنی و شا‌تره به همراه کمی عسل به مدت سه ماه هنگام صبح به صورت ناشتا مصرف کنید و این اقدام سبب می شود تا کبد چرب به طور قطع درمان شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین