کد خبر: ۱۱۳۳۹۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰
تب رایج‌ترین علامت عفونت‌های باکتریایی است که افزایش دمای بدن و سردرد را به همراه دارد. تب ناراحت‏ کننده و گاهی اوقات دردناک نیز هست. در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که تاثیر بسزایی در پایین آوردن تب دارند.
ناطقان: مواد لازم برای تهیه دمنوش شماره یک

ریشه بابا آدم ۳۰ گرم

گیاه علف چای ۲۰ گرم

ریشه شیرین بیان ۱۵ گرم

برگ کاکوتی ۱۰ گرم

برگ سنا ۱۰ گرم

برگ گاوزبان ۱۰ گرم

طرز تهیه دمنوش شماره یک

۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط خُرد شده را در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و یک فنجان از آن را ۳۰ دقیقه قبل از ناهار و شام میل کنید.

قوی‌ترین تب‌بر‌های گیاهی

مواد لازم برای تهیه دمنوش شماره ۲

پوست بید یک قسمت

ریشه کاسنی یک قسمت

گل اروانه یک قسمت

برگ بادرنجبویه یک قسمت

میوه ناخنک یک قسمت

طرز تهیه دمنوش شماره ۲

۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط خرد شده را در یک لیوان آب جوش بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و روزانه سه فنجان از آن را میل کنید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش شماره سه

مغز خیار ۳۰ گرم

تخم کدو ۳۰ گرم

تخم کاسنی ۳۰ گرم

عصاره شیرین بیان ۱۰ گرم

نشاسته ۱۰ گرم

کتیرا ۱۰ گرم

آب کاهو به مقدار کافی

طرز تهیه دمنوش شماره سه

گیاهان را بکوبید و الک کنید، سپس با مقدری آب کاهو یا لعاب اسفرزه مخلوط کنید و به صورت حب درآورید و هر بار تا ۶ گرم از آن را مصرف کنید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش شماره چهار

اسفرزه یک قسمت

تخم شربتی یک قسمت

تخم ریحان یک قسمت

اسطوخودوس یک قسمت

بالنگ یک قسمت

بارهنگ یک قسمت

به دانه یک قسمت

ریشه ختمی یک قسمت

طرز تهیه دمنوش شماره چهار

۲ قاشق غذاخوری از این مخلوط کوبیده شده را در یک لیوان آب جوش بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و روزانه سه فنجان از آن را میل کنید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش شماره پنج

تخم کاسنی یک قسمت

خارخاسک یک قسمت

ناخنک یک قسمت

گل پنیرک یک قسمت

پوست بید یک قسمت

طرز تهیه دمنوش شماره پنج

۲ قاشق غذاخوری از این گیاهان را که قبلاً نیم‌کوب شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و روزانه سه فنجان از آن را میل کنید.

طرز تهیه دمنوش برگ ریحان

مقداری از برگ‌های ریحان تازه را به همراه یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل در قوری بریزید و یک لیوان متوسط آب جوش به آن اضافه کنید. به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی بجوشد و سپس آن را صاف و میل کنید.

طرز تهیه دمنوش بنفشه

پنج تا ۱۰ گرم از گل بنفشه را بکوبید، در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و روزانه سه فنجان از آن را میل کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین