کد خبر: ۱۱۳۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۱۵
طبق نتایج یک مطالعه مقدماتی، افراد مبتلا به لوپوس در صورت گنجاندن ویتامینD و چربی امگا۳ کافی در رژیم غذایی شان احساس بهتری خواهند داشت.
ناطقان: در مطالعات جداگانه، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو ارتباط دو ماده مغذی یا کمبودشان را با ریسک بالا برخی علائم لوپوس و عوارض آن بررسی کردند.

 

در یک مطالعه، بیماران مبتلا به لوپوس دارای میزان پایین ویتامین D در خون شان با ریسک بالاتر آسیب کبدی در مقایسه با افراد دارای میزان کافی این ویتامین مواجه بودند.

 

در مطالعه دیگر، افرادی که چربی امگا۳ بیشتری مصرف می کردند علائم خارش با شدت کمتری داشته و کیفیت خواب شان بهتر بود. ماهی های چرب حاوی چربی های امگا۳ هستند.

 

بیماری لوپوس چندین نوع است که شایع ترین آن «لوپوس اریتماتوی سیستمیک» (SLE) است. در بیماری SLE سیستم ایمنی به اشتباه آنتی بادی های علیه بافت خود بدن تولید می کند. این تهاجم تبعات گسترده ای داشته و به پوست، مفاصل، قلب، ریه ها، کلیه ها و مغز اسیب می رساند.

 

طبق اعلام انجمن لوپوس آمریکا، بیماری لوپوس در زنان شایع تر بوده و معمولا در دهه های ۲۰ و ۳۰ سالگی آغاز می شود.
منبع: میزان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین