کد خبر: ۱۱۴۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۷
مدیر کل ساماندهی و هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از اقدامات سازمان های مردم نهاد برای کمک به زلزله زدگان خبر داد.
ناطقان: امید محدث بااشاره به حضور روان شناسان در مناطق زلزله زده، گفت: متاسفانه در هنگام وقوع حوادث غیر مترقبه مانند سیل و زلزله که همراه با خسارت مالی و جانی است مردمان آسیب دیده دچار آسیب های روحی و روانی متعددی می شوند.

او ادامه داد: خسارت‌های مادی از طرق کمک‌های دولت و یا کمک‌های مردمی بعد از مدتی جبران می شود و این آسیب‌های روحی و روانی هستند که متاسفانه تا مدت‌ها باقی می‌مانند و باید تدبیری برایش اندیشیده شود. بازماندگان حوادث که یا بستگانشان را از دست داده‌اند و یا به واسطه آن حادثه دچار اختلالات روحی و روانی و ترومای روحی شده اند، باید با فوریت مورد درمان قرار گیرند.

محدث در ادامه گفت: از روزهای اول بعد از وقوع زلزله حضور روان شناسان در مناطق زلزله زده الزامی است ولی به دلیل اینکه محدودیت تردد در روزهای اول در کرمانشاه بود احساس شد که اگر از همین روزهای اول روانشناسان اعزام شوند ممکن است در روند عملیات امداد و نجات اختلال ایجاد کند بنابراین این موضوع را به هفته بعد و پس از پایان عملیات امداد و نجات موکول کردند تا روان شناسان در موقعیت مناسب تری برای درمان و پیگیری مسایل روحی و روانی که برای بازماندگان و عزیزانی که در این حادثه حضور داشتند ، خدمات درمانی ارایه دهند.

مدیر کل ساماندهی و هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: ما این کار را انجام نمی دهیم ، این کار توسط سمن هایی که در حوزه آسیب های اجتماعی و مرتبط با مراکز مشاوره و روانشناسی هستند و ارتباطات گسترده با روانشناسان و روانپزشکان دارند صورت می گیرد و ما به عنوان یک نهاد دولتی هماهنگی های ورود و اسکان را انجام می دهیم ،  اینطور که برنامه ریزی کرده اند از اواسط هفته جاری این اتفاق خواهد افتاد و تیم های از روانشناسان و روانپزشکان آنجا حاضر خواهند شد.

محدث در ادامه در خصوص فعالیت سایر سمن ها در مناطق زلزله زده گفت: از ابتدای حادثه نیروهای ما در زمینه خدمات امداد و نجات و ارتباط گسترده با هلال احمر فعال بودند ودر آواربرداری کمک می کردند ،در خصوص کمک های اولیه آموزش می دادند و در زمینه دریافت و جمع آوری کمک های مردمی فعال بودند .

او ادامه داد:هفته گذشته از طریق سمن هاحدود 120 ماشین آفرود را با اقلامی که از طریق خود آنها و مردم جمع آوری شد به کرمانشاه ارسال کردیم و آنجا خدمات و کمک رسانی کردند، سمن های دیگر نیز در سایر حوزه ها فعال بودند و معاونت جوانان نیز هماهنگی های لازم را در خصوص ورئد آن ها به مناطق مختلف انجام میداد.

او در پایان در خصوص جمع آوری کمک های مردمی توسط سازمان های مردم نهاد جوانان و نقش خانه جوانان گفت:در تهران ما دو آدرس را اعلام کردیم که یکی از این آدرس ها خانه جوانان استان تهران بود ، کمک های مردمی در خانه جوانان جمع آوری میشد و از طریق خودروهای آفرود به کرمانشاه اعزام میشد و در آنجا به سمن های بومی و محلی تحویل داده می‌شد، سمن های بومی و محلی به دلیل آشنایی به منطقه و نیازهای آن به بهترین شکل این کمک ها را در بین زلزله زدگان توزیع می کردند.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین