رشد بی رویه سلول های شناخته شده به عنوان سرطان، سالانه بیش از ۸ میلیون نفر را در سراسر جهان می کشد و انتظار می رود این آمار در سال ۲۰۳۰ به بیش از ۱۳ میلیون نفر برسد.
ناطقان: رشد بی رویه سلولهای شناخته شده به عنوان سرطان، سالانه بیش از ۸ میلیون نفر را در سراسر جهان میکشد و انتظار میرود این آمار در سال ۲۰۳۰ به بیش از ۱۳ میلیون نفر برسد.
با این حال یک باور پزشکی قدرتمند وجود دارد: به طور کامل یک سوم از مرگهای ناشی از تمام سرطانها با تغییرات رفتاری در زندگی و اتخاذ رژیم غذایی مفید قابل پیشگیری است.
در اینجا ۱۶ گزینه مفید غذایی برای دور کردن این بیماری بیشتر معرفی شده است:
لوبیا: یک فنجان لوبیا علاوه بر این که حاوی ۱۳ گرم فیبر است، ۱۵ گرم نیز پروتئین دارد و علاوه بر آن دهها ماده مغذی دیگر از جمله کلسیم، پتاسیم، و منیزیم را نیز داراست. انواع مختلف لوبیا سرشار از آنتی اکسیدانها برای دور کردن انواع خاصی از سرطانها هستند.
شیر: شیر گاو منبع بزرگ کلسیم و ویتامین دی است و علاوه بر آن اسیدهای چرب امگا ۳ دارد و آنهم برای دور کردن برخی سرطانهای مرتبط با هورمون ها. شیر سویا نیز منبع خوبی از پروتئین است و نجات یافتگان از سرطان سینه با خیال راحت میتوانند آن را مصرف کنند.
هویج: مقادیر زیادی از خواص درمانی علاوه بر حفظ سلامت چشم دارد. هویج خام خرد شده تنه ۵۲ کالری و ۱۲ گرم کربوهیدرات دارد. هویج دارای مقادیر زیادی بتاکاروتن و برای جلوگیری از سرطانهای ریه، دهان، حلق، معده، روده، کیسه صفرا، پروستات و سینه بسیار مفید است.
عسل: تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده، سرطانهای پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است. بیماران مبتلا به این سرطانها ۳ بار در روز و به مدت ۳ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف میکردند.
کلم: انواع مختلف کلم سرشار از آنتی اکسیدانهایی است که باعث کاهش التهاب میشوند. علاوه بر این کلم ترش و دیگر غذاهای تخمیر شده برای افزایش سلامت روده موثرند. کلمها منبع غنی سولفورافان هستند. این ماده خطر بروز سرطانهای معده، سینه و پوست را کم میکند. مقدار سولفورافان در کلم بروکلی بیشتر از بقیه کلم هاست.
سیب: سیب یک آنتی اکسیدان است و علاوه بر آن، مادهای به نام کوئرستین دارد. این ماده خطر سرطان ریه و رشد سلولهای سرطان پروستات را کم میکند.
ریشه شیرین بیان: از رشد سلولهای سرطان پروستات جلوگیری میکند. ولی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا مصرف بیش از اندازه آن، موجب افزایش فشار خون میگردد.
جو: غلات کامل از جمله جو منجر به کاهش کلسترول ال دی ال یا همان کلسترول بد شده و سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هستند که به مبارزه با التهاب کمک میکنند.
سیر: خانواده پیازها از قبیل: سیر، موسیر و تره فرنگی، سلولهای سرطانی را از بین میبرند و در بیماران سرطانی رشد این سلولها را کند میکنند. مصرف سیر خطر سرطانهای معده، روده بزرگ، مری و سینه را کم میکند.
آووکادو: علاوه بر این که سرشار از پتاسیم است، منبع خوبی از بتاکاروتن و آنتی اکسیدانها برای درمان سرطان کبد و بیماریهای کبدی است.
قهوه: مصرف منظم قهوه محافظ سرطان کبد است. علاوه بر این، اگرچه قهوه بهترین منبع برای دریافت آنتی اکسیدان در بدن نیست، اما محققان میگویند قهوه در پیشگیری از انواع سرطان در مردان و زنان موثر است. کارشناسان نوشیدن چندین فنجان قهوه را در روز برای جلوگیری از سرطان روده توصیه کرده اند.
روغن زیتون: روغن زیتون بهترین ضدسرطان و ضدبیماریهای کرونر قلب است. مصرف روغن زیتون خالص که غنی از آنتی اکسیدان اسیداولئیک است، برای جلوگیری از سرطان کولون، سرطان سینه و پوست و بیماریهای کرونر قلب بسیار مفید است.
سبزیجات تیره رنگ: این سبزیجات از قبیل: اسفناج، کلم بروکلی، برگ چغندر و ... با کاهش خطر ابتلا به طیف وسیعی از بیماریهای مزمن در ارتباط است. این سبزیجات سرشار از ویتامینهای آ، کا و ث. بعلاوه فولات و ویتامین ب. برای ترویج سلامت قلب و عروق هستند. طبق تحقیقات، مصرف این سبزیجات با کاهش خطر ابتلا به سرطان مثانه در ارتباط است.
قارچ: قارچها در دفع ویروسها و تومورهای سرطانی و تقویت سیستم ایمنی بدن موثرند.
کشمش: دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ و ویتامین E. است. کشمش ضدسرطان، درمان کننده سرطان، درمان کننده بیماریهای قلبی و پایین آورنده فشار خون و برای نرمی و انعطاف پذیری رگها بسیار مفید است.
ماهی: از آنجایی که غذاهای دریایی دارای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، روی سوخت و ساز سلولها اثر دارند. مصرف روزانه این غذاها، قویترین و موثرترین اسلحه برای مبارزه با سرطانها است و خطر ابتلا به سرطانهایی از قبیل، روده بزرگ، پروستات و سینه را کاهش میدهد.