کد خبر: ۱۴۲۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۱
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.
https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051442_458.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051444_340.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051445_141.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051450_165.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051451_624.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051447_401.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051454_104.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051459_351.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051479_808.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051485_651.jpg

https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/3/1/8051487_832.jpg
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین