کد خبر: ۱۴۳۰۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۰
روزنامه غربی نیویورک تایمز با انتشار تصویری از ته دیگ ماکارونی، آن را به عنوان غذای پیشنهادی این هفته معرفی کرد.
ناطقان: ایران به دلیل گستردگی و تعداد زیاد شهر‌ها که هر یک رسوم و باور‌های خود را دارند، از تنوع غذایی بسیاری برخوردار است. غذا‌های اصیل و بسیار لذیذی که طرفداران و مشتریان جهانی دارد. چلوکباب، قورمه سبزی، زرشک پلو با مرغ، قیمه و بسیاری دیگر از جمله این غذا‌های پرطرفدار هستند.

ماکارونی نیز از جمله غذا‌های لذیذی است که بیشتر از طعمش، به خاطر ته‌دیگش معروف است. آوازه این غذای خوشمزه مرز‌ها را درنوردیده و پایش به آمریکا نیز باز شده است. روزنامه نیویورک تایمز روز گذشته با انتشار تصویری از ماکارونی و ته دیگش، این غذای ایرانی را به عنوان غذای پیشنهادی این هفته‌اش معرفی کرد. این روزنامه غربی با ذکر نام و اصالت این غذا، به طور مشخص به ته دیگ ایرانی اشاره کرد و طرز تهیه آن را نیز با مخلفاتش منتشر کرد.



منبع: فردا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین