کد خبر: ۱۴۳۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶
همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، فلافل جای خود را به زولبیا و بامیه داد.
ناطقان: خیابان انوشه اهواز یکی از مراکز پرتردد این شهر است که به مرکز فلافل اهواز تبدیل شده و مردم هر ساعتی که هوس خوراکی هایی مثل حمیسه (گوجه و جگر)، سمبوسه یا فلافل داشته باشند به این خیابان می آیند.

این روزها اما فلافلی های خیابان انوشه به کارگاهی برای طبخ زولبیا و بامیه تبدیل شده تا فلافل جای خود را به این خوراکی خاص ماه مبارک رمضان بدهد.

بوی شیرینی زولبیا و بامیه در خیابان انوشه هر آدم خوش طبعی را سر ذوق می آورد و در واقع بوی رمضان را به مشام شهروندان می رساند.












نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین