شیرینی ماکارون
شیرینی ماکارون یکی از شیرینیهای محبوب فرانسوی است که به رنگها و طعمهای مختلف تهیه و با انواع کرمها مانند باتر کریم و یا مرباهای مختلف پر میشود.
این شیرینی فرانسوی در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه میشود.
از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی است.
معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر میشود.
نکاتی که باید درباره ماکارون در نظر داشته باشید
شیرینی ماکارون جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک است.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه است.
شیرینی ماکارون را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب است.
مواد لازم برای شیرینی ماکارون برای ۴۰ تا ۵۰ عدد ماکارون
بادام بدون پوست پودر شده ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد حدود ۶۰ گرم
نمک کمی
پودر قند ۱۵۰ گرم
مواد لازم با انتخاب شما:
رنگ قرمز ۱۰ قطره
رنگ زرد ۱۰ قطره
رنگ سبز ۱۰ قطره
پسته پودر شده ۲ قاشق غذا خوری
وانیل درسته ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی ماکارون
بادام را پودر کرده و از الک رد کنید تا مطمئن باشید کاملا حالت پودری داشته باشد.
سفیده را همراه نمک با همزن بزنید و پودر قند را قاشق قاشق به آن اضافه کنید و کاملا بزنید تا حسابی پفکی و سبک شود. بعد پودر بادام را اضافه کرده و با مفتول دستی مخلوط کنید.
برای طعم قهوه ای، پودر کاکائو و مواد را به سفیده و پودر بادام اضافه کرده و با مفتول مخلوط میکنید.
دو عدد سینی فر را آمده کرده کاغذ می اندازید.
خمیر ماکارون را داخل قیف ریخته (میتوانید ماسوره گرد سرش قرار بدید) یا سر قیف را حدود ۸ میلیمتر با چاقو ببرید منظور نوک قیف است؛ و روی کاغذ با فاصله و به صورت کوچک کوچک و گرد و هم اندازه از خمیر ماکارون می زنید.
به این صورت که دستتون را روی سینی گذاشته یک فشار کوچک و سریع بر میدارید و بعدی را می زنید.
بعد از اتمام ماکارونها کمی روی سینی راه میوفتند منظور این است که کمی پخش میشوند، ولی سطح رویشون کاملا صاف است. قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتیمتر است.
پس موقعی که با قیف کار میکنید حواستان جمع باشد که زیاد فشار ندید که بزرگ در بیاد و پهن بشه. برای اینکه کاغذ روغنی از روی سینی تکان نخورد و ثابت بماند، کمی از مایه ماکارونها را ۴ گوشه سینی مالیده و کاغذ روغنی را روش قرار میدهید.
بعد شروع به زدن ماکارون میکنید.
در یک فیلم دیدم که بعد از پخت سینی را از فر خارج کرد خیلی آهسته کاغذ شیرینیها را از سینی بیرون کشید و روی میز کارش قرار داد.
بعد روی سینی را با اسپری آب پاشید و دوباره آهسته و آروم کاغذ شیرینیها را روی سینی که با آب مرطوب شده بود کشید و چند دقیقه بهشون زمان داد بعد خیلی راحت از روی کاغذ جدا کرد و در ظرف دیگه گذاشت.
برای تهیه با مواد میانی شکلاتی
شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده.
سپس خامه را میجوشانید بعد شکلات را به آن اضافه کرده هم میزنید تا آب شود بعد اجازه میدهید خنک شود. بعد با همزن یا مفتول دستی میزنید تا فرم بگیرد.
مواد میانی را در قیفی ریخته که سوراخ کوچکی دارد و یکی یکی روی ماکارونها را پر میکنید (سطحی که روش صاف است از مواد میگذارید) بعد ماکارون دومی هم روش قرار داده و تا موقع سرو در جای خنکی نگهداری میکنید.
بهترین زمان برای مصرف ماکارونها ۱ تا ۲ روز است.
اما شما به راحتی میتوانید ماکارونها را هم فریز کنید به این صورت که روی کاغذ پوستی داخل قوطی دربسته بچینید و در فریزر قرار بدید.
ماکارونها داخل قوطی و مابین کاغذ پوستی حدود ۱ تا ۲ هفته خنک و خشک باقی میمانند.