کد خبر: ۱۴۹۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۲
در این مطلب طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه که آوردگاه آن کشور اسکاتلند است را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.
ناطقان: در این بخش از آموزش آشپزی، طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه که آوردگاه آن کشور اسکاتلند می باشد را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. امید است این شیرینی را در خانه درت رده و از مزه آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی شیرینی اسکاتلندی

مواد لازم:

پودر قند: 150 گرم

آرد سفید: 125 گرم

تخم مرغ: یک عدد

کره: 150 گرم

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

دارچین: یک قاشق چایخوری

خلال بادام خرد شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا پودر قند را در ظرفی ریخته و کره را به آن اضافه می‌کنیم. با کمک هم‌زن، پودر قند و کره را به خوبی با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. سفیده‌ و زرده‌ی تخم مرغ را از یکدیگر جدا کرده و زرده را به مخلوط پودر قند و کره اضافه می‌کنیم. مواد را بار دیگر با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

آرد، نمک و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و الک می‌کنیم سپس آنها را به مخلوط پودر قند و ... اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم.

قالبی به ابعاد 30*40 سانتی‌متر آماده کرده و آن را چرب می‌کنیم. خمیر را داخل قالب می‌ریزیم و سطح آن را کاملا صاف می‌کنیم.
سفیده‌ی تخم مرغ را با چنگال هم می‌زنیم و با کمک قلمو یا چنگال روی مایه‌ی بیسکویت می‌مالیم. خلال بادام‌ها را روی سطح شیرینی می‌پاشیم. کمی روی خلال بادام‌ها فشار می‌دهیم تا داخل شیرینی فرو بروند.

قالب را در فر که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد آن را روشن کرده بودیم، به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار می‌دهیم.

قالب را از فر خارج کرده، شیرینی را به شکل‌های دلخواه برش می‌زنیم. سپس آنها را در ظرفی مناسب ریخته و سرو می‌کنیم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین