1 - سرکه داخل خیار شور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود.
2 - روی ظرف خیار شور تکه ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.
3 - دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود.
4
- می توانید خیار شور را داخل شیشه نوشابه ی خانواده بریزید. به این صورت
که از خیارهای ریز استفاده کنید و به دلیل اینکه در آن محکم بسته می شود و
تا دو سال می توانید خیار شور را نگه دارید. بدون اینکه کپک بزند در موقع
استفاده سرشیشه را بچینید تا در آوردن خیار شور آسان باشد.
5 - وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود.
6
- برای تهیه خیارشور با کیفیت حتماً سبزی و خیار و سیر را ضد عفونی کرده و
برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور، بعد از این که مواد را درون ظرف ریخته
آب و نمک را اضافه کنید بعد یک عدد لیموترش را برش زده روی مواد بگذارید
دیگر خیارشور شما کپک نمی زند.
7 - ضمناً حتماً باید در جای خنک نگهداری شود.
8
- ناگفته نماند برای درست کردن خیارشور بعد از چیدن خیار و سبزی (ترخون-
مرزه- نعنا- شوید) و سیر در ظرف مخصوص، روی آنها آب جوشیده شده و نمک می
ریزیم و پس از آماده شدن در جای خنک نگهداری می کنیم.
9 - برای هر لیتر آب جوشیده باید دو قاشق نمک داشته باشیم.
10 - برای تهیه خیارشور نیز باید به سلیقه خودتان اندازه خیار را مشخص کنید. ولی اگر ریزتر باشد، تردتر و خوشمزه تر می باشد.