کد خبر: ۱۸۳۹۴۲
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۵
زرده تخم‌مرغ و گردو دارای املاح و مواد معدنی است که با مصرف آن احساس سیری کاذب به انسان در زمان رژیم دست می‌دهد.
ناطقان: زمانی که افراد برای لاغر شدن تصمیم به رژیم غذایی می‌گیرند بیشتر از هر وقت دیگر احساس گرسنگی می‌کنند، برای رفع این مشکل می‌توان از خواص برخی مواد غذایی بهره برد تا مدت زمان بیشتری احساس سیری کاذب به انسان القا شود.

زرده تخم مرغ حاوی املاح و ویتامین زیادی است و باعث ایجاد حس سیری کاذب و مفید در افراد می‌شود.

سیب برای سلامت بدن بسیار مفید و موثر است و افرادیکه ۱۵ دقیقه قبل از وعده نهار و شام سیب می‌خورند، حدود ۲۰۰ کالری کمتر از افراد دیگر غذا می‌خورند.

اسفناج سرشار از آهن است و ترکیبات در آن باعث آزاد شدن هورمون‌های حس سیری در افراد می‌شود.

گردو دارای چربی طبیعی و خوب است و در برابر حجم از خود مقاومت نشان می‌دهد و جویدن بیش از حد گردو باعث بروز حس سیری زودرس در انسان می‌شود.

چاودار حاوی فیبری است که تاثیر خوبی بر متابولیسم بدن دارد و با خوردن آن احساس گرسنگی کمتری به افراد دست می‌دهد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین