کد خبر: ۱۸۸۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳
مقامات چین می گویند از سال 2014 میلادی تا کنون حدود 13 هزار تروریست را در استان مسلمان نشین سین کیانگ واقع در غرب این کشور بازداشت کرده اند.
ناطقان: از ساوت چاینا، دفتر مطبوعاتی شورای دولتی چین امروز دوشنبه کتاب سفید «مبارزه با تروریسم، زدودن افراط گرایی و تامین حقوق بشر در شین جیانگ» را منتشر کرد.

در این کتاب آمده است که چین در این مدت همچنین یک هزار و 588 گروه و باند خشونت طلب و تروریستی را در سین کیانگ نابود کرده است. 

بر اساس این گزارش همچنین در این مدت در منطقه سین کیانگ چین دو هزار و 52 دستگاه انفجاری کشف و ضبط شده است، 30 هزار و 645 نفر به دلیل ارتکاب جرم مجازات شده اند و 345 هزار کتاب دینی غیرقانونی هم مصادره شده است.

در این کتاب آمده است که تروریسم دشمن مشترک و هدف مبارزه مشترک جامعه بشری به شمار می رود گروه های تروریستی از طریق روش هایی مانند خشونت، تخریب و ترساندن، ضمن پایمال کردن گستاخانه حقوق بشر، کشتار مردم بی گناه، آسیب رساندن به امنیت عمومی، ایجاد وحشت در میان مردم، به طور جدی صلح و امنیت جهان را تهدید می کنند.

گزارش می افزاید: دولت چین مخالف تروریسم و افراط گرایی به هر شکلی است و از هیچ اقدامی برای معرفی تروریسم و افراط گرایی چشم پوشی نخواهد کرد و با آن به طور جدی مبارزه می کند.
در این کتاب نوشته شده است: چین یک کشور قانونمند سوسیالیستی است و احترام و تامین حقوق بشر از اصول قانون اساسی چین است مبارزه با تروریسم و نابودی افراط گرایی که در شین جیانگ انجام شده، بخش مهم مبارزه جامعه بین المللی با تروریسم است و کاملا با منشور و اصول سازمان ملل برای مبارزه با تروریسم و حفاظت از حقوق اصلی بشر مطابقت دارد.

انتشار این کتاب در بحبوحه نگرانی های بین المللی نسبت به ادعای بازداشت غیر قانونی و آموزش های ایدئولوژیک اجباری اقلیت قومی و مسلمان اویغور در سین کیانگ است، موضوعی که پکن قویا آن را رد کرده است.

سازمان‌های مدافع حقوق بشر، دولت چین را به استفاده از خشونت و سختگیری علیه مسلمانان اویغور در سین کیانگ متهم می کنند اما دولت چین این اتهامات را رد کرده و می گوید تنها کسانی را مجازات می‌کند که علیه امنیت کشور اقدام کرده باشند.

کشورهای غربی، همچنین دولت چین را به راه اندازی اردوگاه های کار اجباری برای مسلمانان متهم کرده اند اما چین می گوید «مراکز بازآموزی عقیدتی» بخشی از تلاش های دولت برای مبارزه با تروریسم و افراط گرایی در سین کیانگ است و هرگونه کار اجباری در این اردوگاه ها را تکذیب می کند. 

پکن به منظور شفاف سازی و مقابله با ادعاهای دولت های غربی هرساله در چندین نوبت اقدام به اعزام روزنامه نگاران و دیپلمات های مقیم چین به این مناطق می کند تا از نزدیک در جریان خدمات دهی دولت به اویغورها قرار بگیرند.
منبع: ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین