کد خبر: ۱۸۸۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۰
در بسیاری از شهر‌های ایران، غذای محبوب شب عید رشته پلو است. این غذا از اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی در بین مردم تهران، اراک، کرمانشاه و آذربایجان محسوب می‌شود.
ناطقان: شهر تهران به عوان پایتخت ایران و پرجمعیت‌ترین شهر باختر آسیا به‌شمار می‌رود. تهران نیز مانند بسیاری از شهر‌های کشورمان در شب عید یا روز‌های به خصوص سال غذا‌های مخصوص آن رو را می‌خورند.

در بسیاری از شهر‌های ایران، غذای محبوب شب عید رشته پلو است. این غذا از اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی در بین مردم تهران، اراک، کرمانشاه و آذربایجان محسوب می‌شود.

عده‌ای معتقدند با خوردن رشته پلو در شب عید تا پایان سال رشته کار‌ها را می‌توانند در دست داشته باشند.

رشته، فرآورده‌ای خمیری است که از آرد گندم، آب و نمک تهیه می‌شود و ارزش و کالری آن همانند نان و غلات است و برای مبتلایان به دیابت و سیلیاک باید با نظر پزشک مصرف شود.

در ادامه مروری بر طرز تهیه‎ی این غذا داشته ایم.

برای پخت این غذا، ابتدا باید مرغ را بپزیم. مرغ پخته رو از قابلمه بیرون می‌آوریم و تکه تکه اش می‌کنیم و همراه با نصفی از کل مقدار کره و مقدار لازم زعفران دم کرده دوباره داخل قابلمه قرار می‌دهیم و تفت می‌دهیم تا آب مرغ را به خودش جذب کند. در نهایت پودر دارچین را هم به مرغ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و وقتی هنوز مرغ کمی آب دارد، زیر گاز را خاموش می‌کنیم.

بعد از آن برنج خیس کرده را درون آب جوش می‌ریزیم و در پایان پخت رشته‌ای که در فر گذاشته‌ایم و برشته شده را بدان اضافه می‌کنیم و آبکش کرده، مرغ و کشمش و خرما را لابه لای برنج قرار داده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آماده شود.

این غذا به همراه کشمش و خرما، از بهترین غذا‌های شب عید به شمار می‌رود.

 
منبع: میزان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین