کد خبر: ۱۹۰۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۲:۱۰
در این مطلب دستور تهیه پیتزای دریایی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
ناطقان: شاید پیتزا یک غذای خوشمزه باشد، اما از نظر ارش غذایی اوضاع مناسبی ندارد امروز سعی می‌کنیم طرز تهیه یک پیتزای متفاوت را به شما آموزش دهیم پیتزایی که ارزش غذایی بالایی هم دارد.

مواد لازم:

سه چهارم لیوان آرد

یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری نمک

یک سوم لیوان شیر

دوقاشق سوپ خوری روغن مایع

۱۲۰ گرم پوره گوجه فرنگی

یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی

یک حبه سیر له شده

یک قاشق چای خوری پودر ارگانو

یک قاشق چای خوری پودر جعفری

به میزان لازم نمک و فلفل

سه چهارم لیوان میگو

۲-۳ عدد (بدون هسته) زیتون سیاه یا سبز

۱۵۰ گرم پنیر پیتزا

یک عدد کنسرو کیلکا

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه‌ای ریخته، شیر و روغن را اضافه می‌کنیم و به طور مرتب هم می‌زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می‌آوریم (اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می‌کنیم و اگر خیلی سفت بود شیر می‌افزاییم). روی خمیر پوشش کشیده و می‌گذاریم خمیر نیم ساعت بماند.

پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، سبزی‌های معطر و سیر را در ماهی تابه کوچکی با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا غلیظ شده و در ادامه بعد از سردشدن، خمیر را در ظرفی با قطر ۳۰ سانتی متر پهن می‌کنیم. سس آماده شده را برش نازک داده و روی بقیه مواد چیده شده، کمی پودر ارگانو می‌پاشیم.

فر را از ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی که روی پنیر طلایی شود.

نکات تغذیه‌ای:

میگو یکی از لذیذترین غذا‌های دریایی است. از نظر مقایسه‌ای نسبت به سایر غذا‌هایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان، میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدآمینه‌های لازم جهت رشد می‌باشد.

پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می‌شود. برای گروه‌هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آن‌ها است. میگو‌ها در کل دارای چربی کمی می‌باشند.

اسید‌های چرب امگا-۳ که از دسته اسد‌های چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگو‌ها به وفور یافت می‌شوند. این دسته از اسید‌های چرب می‌توانند در کاهش خطر بیماری‌های قلبی مؤثر واقع شوند. اسید‌های چرب امگا-۳ همچنین اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم است.

میگو منبع غنی از ویتامین‌های E,D,C,B ۱۲,B ۶,A و املاحی، چون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز و سلنیم است. علاوه بر این کلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین