کد خبر: ۱۹۷۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۰
در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از ادویه های پرطرفدار مکزیکی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
ناطقان: پودر چیلی یکی از ادویه‌های مکزیکی می‌باشد که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی‌ها می‌‌تواند در بسیاری از غذاهایمان کاربرد داشته باشد. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراک‌هایی که حبوبات داخل آن است مثل خوراک لوبیا چیتی را بسیار خوش‌طعم و لذیذ میکند.

امیدوارم این ادویه را درست کنید و از آن به عنوان طعم دهنده به غذاهایتان استفاده کنید.

چگونه پودر چیلی خانگی درست کنیم؟

مواد لازم:

پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

۱. حالا همه‌ی ادویه‌ها رو داخل یه کاسه بریزین.

۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلی‌ای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویه‌های داخلش بر طبق سلیقه‌تون تغییر بدین.

نکات:

برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه‌ی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین