کد خبر: ۲۰۷۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
مجری طرح برق‌رسانی روستایی با اشاره به آغاز عملیات برق‌رسانی به ۲۵ هزار خانوار عشایر کوچ‌رو از طریق مولد برق خورشیدی قابل حمل، گفت: این طرح تا پایان دولت دوازدهم اجرایی خواهد شد تا عشایر در زمان کوچ‌های متداول خود از نعمت برق برخوردار باشند.
ناطقان: علی چهل‌امیرانی با اشاره به این‌که پس از پیروزی انقلاب اسلامی روزانه چهار روستای کشور برق‌دار شده است، گفت: تعداد روستاهای برق‌دار شده از ابتدای انقلاب تاکنون ۱۳ برابر شده و هم اکنون از مرز ۵۷ هزار و ۳۵۰ روستا گذشته است.

وی با تاکید بر این‌که در مدت زمان فعالیت دولت تدبیر و امید به ۲۷۰۹ روستا در سخت‌گذرترین و دور افتاده‌ترین مناطق کشور (هر هفته ۹ روستا) برق‌رسانی شده است، ادامه داد: طی ۶ سال اخیر جهت توسعه، نگهداری و بهسازی شبکه برق روستایی و برق‌رسانی به روستاها و عشایر فاقد برق، ۳۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است که ۳.۵ برابر ۶ سال قبل از دولت تدبیر و امید است.

مجری طرح برق‌رسانی روستایی با تاکید بر این‌که تاکنون ۲۵۰ هزار کیلومتر شبکه به منظور تامین برق ۲۱.۵ میلیون نفر روستایی ایجاد شده است، افزود: برای سال ۹۸ برق‌رسانی به ۴۰۰ روستا و همچنین توسعه، بهسازی و نگهداری شبکه‌های برق روستایی موجود با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است.

بنا بر اعلام وزارت نیرو، چهل‌امیرانی با اشاره به این‌که در حال حاضر جمعیت روستایی برق‌دار در ایران به بیش از ۹۹.۷ درصد رسیده است، ادامه داد: بر اساس اطلاعات سایت آژانس بین‌المللی انرژی، این رقم در آمریکای مرکزی و جنوبی ۸۶ درصد، قاره آسیا ۸۵ درصد، خاورمیانه ۷۸ درصد، آفریقا ۳۶ درصد و به طور کلی در جهان جمعیت روستایی برق‌دار حدود ۷۶ درصد است. از این رو کشور ما در زمینه برق‌رسانی روستایی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد.
منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین