کد خبر: ۲۱۷۲۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۰
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف تربچه به کاهش اشتهای افراد کمک می‌کند.
ناطقان: حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره ترکیبات موجود در تربچه اظهار کرد: این سبزی حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ، B۲، B۳، B۶، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، اسید فولیک، فسفر، روی، آهن، منگنز، مس، فیبر و آنتوسیانین‌ها است.
مهم‌ترین خواص تربچه
او بیان کرد: تربچه حاوی فیبر فراوان است که این فیبر به هضم غذا، افزایش حرکات دودی روده و رفع یبوست کمک می‌کند؛ این سبزی همچنین اشتها را کاهش می‌دهد و احساس سیری را در فرد ایجاد می‌کند.
 
عظمایی با اشاره به خاصیت چربی سوزی تربچه افزود: این سبزی معده، روده، کبد و کلیه‌ها را پاکسازی و سموم بدن را هم از طریق ادرار و مدفوع دفع می‌کند؛ تربچه نقش موثری در کنترل قند، فشار و چربی خون دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: تربچه کبد و سیستم قلبی و عروقی را تقویت و کیسه صفرا را هم پاکسازی می‌کند؛ این سبزی به علت داشتن ویتامین‌های A ، C ، E و آنتوسیانین‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.
بیشتر بخوانید: معرفی خواص اعجاب انگیز تربچه و برگ‌های آن
او تصریح کرد: از سایر خواص تربچه می‌توان به تقویت استخوان‌ها، رفع کم‌خونی، نقرس، زردی، بیماری‌های تنفسی و پوستی اشاره کرد؛ مصرف این سبزی همچنین به درمان آرتروز کمک می‌کند.

عظمایی یادآوری کرد: افراد نباید در مصرف تربچه زیاده‌روی کنند، زیرا افراط در استفاده از این سبزی دل‌پیچه و گلو درد را موجب می‌شود.
 
سبزی تربچه
تربچه خون را پاکسازی و بدن را سم‌زدایی می‌کند
تربچه نقش موثری در تمیز کردن بدن از سموم و دیگر مواد زائد سلولی دارد؛ فیبر موجود در تربچه با چسبیدن به سموم و مواد زائد، به روند سم‌زدایی بدن کمک می‌کند.
نقش تربچه در حفظ سلامت پوست
ویتامین C یکی از آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند است که می‌تواند به محافظت از پوست در برابر آسیب و پیری ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کند؛ تربچه به علت داشتن ویتامین C برای پوست بسیار مفید است؛ آبی که در این سبزی وجود دارد، در مرطوب شدن پوست و سفت ماندن آن موثر است.

درمان اختلالات کلیوی با تربچه
تربچه اثر دیورتیک دارد، بنابراین میزان ادرار را افزایش می‌دهد. این ریشه‌ی خوراکی همچنین می‌تواند بدن را پاکسازی و سموم را دفع کند. این سموم اغلب داخل کلیه‌ها هستند، بنابراین تربچه می‌تواند در درمان خانگی اختلالات کلیوی استفاده شود.
برچسب ها: سبزی ، سرکوب ، اشتها
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین