کد خبر: ۲۲۲۳۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۰
عضو کمیته بیمه سلامت ایران، به نکات تغذیه‌ای جهت پیشگیری از بیماری‌های تنفسی و کرونا اشاره کرد.
ناطقان: امیر پیروزیان بر مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزی‌ها به جز سبزی‌های نشاسته‌ای و حداقل ۲ واحد میوه تاکید کرد و گفت: توصیه می‌شود که مردم روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه، مصرف هویج و کدو هلوایی و پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

وی بر اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس، سایر فست‌فودها و غذاهای چرب و سنگین و خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن اشاره کرد و افزود: منابع پروتئین مانند حبوبات یا تخم مرغ باید در غذای روزانه مصرف شود و از مصرف غذاهای نیم پز مانند تخم مرغ عسلی باید خودداری شود.

عضو کمیته بیمه سلامت ایران بیان کرد: دریافت ناکافی مواد غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مانند ویتامین C، E و D احتمال ابتلاء به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های ویروسی را افزایش می‌دهد.
منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین