کد خبر: ۲۲۲۵۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۲:۵۵
طرز تهیه “کبه عربی” به عنوان یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین غذاهای عربی را برایتان در این بخش از آشپزخانه آماده ساخته ایم که در ادامه می خوانید.
ناطقان: مواد لازم برای کبه عربی :

        گوشت گوساله چرخ شده :  200 گرم
        پیاز :1 عدد خرد شده
        برنج :200 گرم
        عدس دال :150 گرم
        جعفری خرد شده :50 گرم
        روغن و زعفران :  به میزان لازم
        نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه کاری : به میزان لازم

کبه عربی
دستور تهیه کبه عربی :

طرز تهیه کبه دو نوع است ، یک نوع خشک که با برنج یا مخلوط برنج و عدس تهیه میشود و نوع دیگر که با بلغور گندم درست میشود.

تهیه کبه با مخلوط برنج و عدس :

برنج و عدس را مخلوط کرده و بگذارید تا خیس بخورند. بعد از 2 ساعت خیس کردن این مواد ، مخلوط را به حالت کته بپزید تا مغز پخت شوند.

بعد از پخته شدن برنج و عدس آنها را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم شوند .بعد آنها را چرخ کنید. ( دقت کنید تا برنج داغ و یا سرد نباشد)

تهیه کبه با بلغور گندم:

اگر برای درست کردن کبه از بلغور گندم استفاده کردید باید بلغور را 4 تا 5 ساعت در آب ولرم خیس کنید و بعد آبکشش کنید و در دستگاه غذا ساز آن را کاملا له کنید .

بعد از این مراحل ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد پیاز را به تنهایی داخل آن تفت دهید.

کمی که پیاز ها نرم شدند ، مقداری روغن را به آن اضافه کرده تا سرخ شوند. سپس گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و خوب تفت دهید.

گوشت را با پشت قاشق خوب له کنید و تکه های بهم چسبیده را از هم جدا کنید تا گوشت خوب بپزد.به مواد پخته شده ادویه ها را هم اضافه کنید و در آخر جعفری را با آنها مخلوط کنید.

بعد از کمی که مواد حرارت دیدند آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

کبه عربی برشته

برنج و عدس را که بعد از پختن به حالت خمیر در آوردید و وسطش را کمی گود کنید و داخل آن ادویه کاری ، نمک ، فلفل سیاه ، و زردچوبه را بریزید .

در صورت تمایل مقداری زعفران حل شده غلیظ را داخل آن بریزید و با دست ورز دهید.

دستتان را با آب نمدار کنید و خمیر برنج را ورز دهید . بعد کمی از خمیر بردارید و داخل دست صاف کنید. کمی از مایه گوشت برداشته و داخل خمیر بگذارید و بعد خمیر را تا کنید و ببندید.

سپس داخل دست آن را به صورت خمیر صاف و بدون ترک در بیاورید. کبه ها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

دقت کنید کبه ها خیلی سرخ نشوند تا برنج نسوزد.اگر حرارت روغن کم باشد ، تمام روغن جذب کبه ها میشوند.

حتما باید تناسب بین عدس و برنج به همان اندازه گفته شده باشد تا انسجام کبه ها به هم نخورد.
نکات تکمیلی در مورد کبه عربی

    کبه عربی جزو غذای ملل - عربی میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
    کبه عربی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
برچسب ها: کبه ، عربی ، غذا ، ناطقان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین