در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه برای شما دستور تهیه “کوکوی ماست” را در نظر گرفته ایم.
ناطقان: مواد لازم برای کوکوی ماست:
ماست چکیده :2/3 پیمانه
تخم مرغ :4 عدد
تره ساتوری شده :250گرم
آرد :1 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده :1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین :1/4 قاشق چایخوری
خلال بادام و پسته :2 ق سوپخوری
هویج رنده شده :2/3 پیمانه
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی ماست :
تره را بعد از شستن و خرد کردن با ماست ، هویج ، تخم مرغ ، مقداری جوش شیرین و زعفران ، آرد ، خلال بادام و پسته و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی به خورد هم بروند.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد مایه کوکو را داخل تابه ریخته و در تابه را نیمه باز ببندید تا کوکو کاملا پخته شود.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی ماست
کوکوی ماست جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی ماست را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .