کد خبر: ۲۲۲۹۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۰
در مراسم های عید دیدنی رسم است که میزبان با شیرینی و میوه از مهمانان خود پذیرایی کند که یکی از این شیرینی های پرطرفدار نخودچی است .
ناطقان: نخودی یکی از لذیذترین شیرینی هاست. برای پخت آن به پیشنهاد‌های ارائه شده در ادامه مطلب توجه کنید:

۱-درهر روش پخت شیرینی نخودی نباید خمیربه دست بچسبد. خمیرباید لطیف باشد.

۲-اگر شیرینی نخودی باز شد یعنی این‌که روغن آن یا پودر شکر زیاد است، باید کمی به خمیر آرد اضافه کنیم و اگر گلوله شد یعنی آرد زیاد است و باید کمی روغن به آن بیفزاییم.

۳- معمولا چند عدد ازشیرینی نخودی‌ها را اول پخت می‌کنند و سپس اگر مشکلی نبود همه را می‌پزند.

۴-البته باید بدانید شیرینی نخودی به دلیل آن که حاوی شکر زیادی است، اغلب موجب یبوست می‌شود.

۵-همه آرد‌ها به‌خصوص آرد نخودچی به سرعت رطوبت محیط را به خود جذب می‌کند و در گرما، تخم آفاتی که احتمال دارد در هر آردی وجود داشته باشد، رشد می‌کند و تبدیل به حشره می‌شود.

* بهتر است برای ماندگاری بیشتر، آرد نخودچی را درون فریزر نگه دارید.

* ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک کف دست نان سنگک و بربری یا سه چهارم لیوان غلات آماده خوردن (برشتوک) است.

*مصرف نخودچی یا آرد آن در صورتی که بی نمک و به اندازه نخودچی دوآتشه برشته نشده باشد به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند توصیه می‌شود.
برچسب ها: شیرینی ، نخودی ، میوه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین