کد خبر: ۲۲۳۰۵۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲
در محتویات پاستای قارچ به جای گوشت از قارچ استفاده شده تا بدین وسیله یک غذای گیاهی کاملاً مغذی ورژیمی مهیا شود. این میزان مواد اولیه برای سرو 4 بشقاب پاستا مناسب می باشد.
ناطقان: مواد لازم پاستای قارچ


قارچ     230 گرم
سیر ریز خردشده     2 حبه
روغن زیتون     2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی     2 پیمانه
ریحان تازه ساتوری شده     3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
فلفل قرمز     به میزان لازم
کره     2 قاشق غذاخوری
پاستا     350 گرم
پنیر پارمژان رنده شده     برای زمان سرو

طرز تهیه پاستای قارچ

 
    یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط می گذاریم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم تا کمی گرم شود. سپس، قارچ های خردشده و سیر را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها طلائی رنگ شوند.
    رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سپس سس را با کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز مزه دار می کنیم و 10 دقیقه دیگر می گذاریم تا کمی بپزد. پس از 10 دقیقه که سس گوجه کمی جوش زد، ریحان و کره را به سس اضافه می کنیم و آن را از روی حرارت بر می داریم.
    پاستا را در آب در حال جوشیدن همراه با کمی نمک می ریزیم و می گذاریم 10 الی 15 دقیقه بجوشد. زمانی که پاستا ها نرم شدند، آن را آبکش می کنیم و داخل 4 بشقاب، کمی پاستا می ریزیم و سس را روی آنها ریخته و کمی پنیر پارمژان روی هر بشقاب رنده می کنیم. سپس غذا را سرو می نماییم.

نکات تکمیلی در مورد پاستای قارچ

    پاستای قارچ جزو ماکارونی میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
    پاستای قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین