درست کردن “سالاد تبوله” نیازمند مواد اولیه ی مانند ساقه کرفس و انار و ... می باشد.
ناطقان: مواد لازم برای سالاد تبوله
بلغور گندم :225 گرم یا یک و 1/4 پیمانه
تره فرنگی (قسمت سر آن) :یک عدد
فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد
ساقه کرفس :یک عدد
روغن زیتون :30 میلی لیتر یا 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش رنده شده :2 عدد
آب لیموترش :2 عدد
پیازچه (خرد شود) :6 تا 8 عدد
نعنا تازه خردشده :6 قاشق سوپخوری
جعفری تازه خردشده :6 قاشق سوپخوری
انار (دان شده) :یک عدد
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد تبوله
ابتدا بلغور را بشویید و در آب سرد به مدت نیم ساعت بگذارید تا خیس بخورد و در این فاصله همه سبزیجات را خرد کنید ، پوست لیمو ترش را بگیرید و رنده کنید.
انار را دانه کنید و بعد به سراغ بلغور بروید آن را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
یک کاسه بزرگ بردارید و همه مواد را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید ، سالاد را بهتر است 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خوب جا بیافتد.
این سالاد را میتوانید با کاهو و یا نان میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد تبوله
سالاد تبوله جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
سالاد تبوله را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .