کد خبر: ۲۲۵۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
درست کردن “سالاد تبوله” نیازمند مواد اولیه ی مانند ساقه کرفس و انار و ... می باشد.
ناطقان: مواد لازم برای سالاد تبوله

        بلغور گندم :225 گرم یا یک و 1/4 پیمانه
        تره فرنگی (قسمت سر آن) :یک عدد
        فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد
        ساقه کرفس :یک عدد
        روغن زیتون :30 میلی لیتر یا 2  قاشق سوپخوری
        پوست لیموترش رنده شده :2 عدد
        آب لیموترش :2 عدد
        پیازچه (خرد شود) :6 تا 8 عدد
        نعنا تازه خردشده :6 قاشق سوپخوری
        جعفری تازه خردشده :6 قاشق سوپخوری
        انار (دان شده) :یک عدد
        نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم


طرز تهیه سالاد تبوله

ابتدا بلغور را بشویید و در آب سرد به مدت نیم ساعت بگذارید تا خیس بخورد و در این فاصله همه سبزیجات را خرد کنید ، پوست لیمو ترش را بگیرید و رنده کنید.

انار را دانه کنید و بعد به سراغ بلغور بروید آن را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

یک کاسه بزرگ بردارید و همه مواد را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید ، سالاد را بهتر است 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خوب جا بیافتد.

این سالاد را میتوانید با کاهو و یا نان میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد تبوله

    سالاد تبوله جزو انواع سالاد میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
    سالاد تبوله را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین