کد خبر: ۲۲۵۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳
توپک مرغ با پنیر یک پیشنهاد خوشمزه و عالی برای پیش غذا است که در این مطلب از آشپزخانه طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.
ناطقان:  مواد لازم برای توپک مرغ با پنیر
 

سینه مرغ پخته شده :2 عدد
هویج رنده شده :یک عدد
فلفل دلمه :2 عدد
مایونز :یک قاشق غذاخوری
پنیر نرم :3  قاشق غذاخوری
آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
 

 
 
طرز تهیه توپک مرغ با پنیر
 
ابتدا مرغ را به صورت قطعات ریز خرد کنید هویج رنده شده، فلفل دلمه ای ریز شده، مایونز و پنیر را به مرغ اضافه کرده خوب مواد را با هم مخلوط کنید.سعی کنید پنیر را کم کم به آن اضافه کنید .مواد بدست آمده نباید زیاد شل باشد تا به دست نچسبد. در صورتی که کمی سفت بود مقدار پنیر آن را بیشتر کنید.
 
از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. بقیه مواد را به همین طریق درست کنید .
 
دایره های مرغ ابتدا در تخم مرغ زده شده بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید
 
دایره ها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
 
این غذا برای استفاده بهینه از سینه مرغ خیلی خوب و خیلی لذیذ است.
 

نکات تکمیلی در مورد توپک مرغ با پنیر

    توپک مرغ با پنیر جزو دلمه و کوفته میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
    توپک مرغ با پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین