کد خبر: ۲۲۵۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
فلافل یکی از غذاهای لبنانی است که وقتی از کنار ساندویچی های نزدیک بازار تهران می گذریم بوی سرخ شده آن به مشام می رسد و هر رهگذری را به سوی خود می کشاند.
ناطقان: مواد لازم فلافل عربی

        نخود خیس شده :500 گرم
        سیر:4 حبه
        آرد نخودچی :2 ق غ
        نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه :به میزان لازم




نخود را دو روز قبل شسته و در آب بخیسانید، سپس آن شسته و آبکش کنید.

نخود ها را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا آب آن گرفته شود ، سپس به همراه 4 حبه سیر دو تا سه بار چرخ کنید.

ادویه ها را به مخلوط نخود و سیر چرخ شده افزوده و خوب هم بزنید.

تابه گودی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.

فلافل ها را با قالب مخصوص برداشته و داخل روغن سرخ کنید.

سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

فلافل ها را در ظرف سرو بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.


نکات تکمیلی در مورد فلافل عربی

    فلافل عربی جزو غذای ملل - عربی میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
    فلافل عربی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
برچسب ها: فلافل ، عربی ، ناطقان ، پخت
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین