کد خبر: ۲۲۶۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه دلمه هویج را آموزش دهیم.
ناطقان: دلمه، انواع متفاوتی دارد که هرکدام طرفداران مخصوص به خود را دارد. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه دلمه هویج را آموزش دهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم برای دلمه هویج:
هویج درشت ۷ الی ۸ عدد
آب به مقدار لازم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
دانه کاج ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شده به مقدار لازم
برگ جعفری ریز خرد شده ۶۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه پودر شده به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه هویج:

هویج‌ها را پوست کنده و به ابعاد ۸۰ الی ۱۰ سانتی برش دهید.

آن‌ها را در مقداری آب بپزید. سپس درون آن‌ها را خالی کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.

پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. دانه کاج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از گذشت یک الی دو دقیقه رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

برگ جعفری ریز خرد شده را در آخر اضافه کنید. داخل هویج‌ها را با مخلوط گوشت پر کنید.

آن‌ها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید. دو پیمانه آب داغ به آن‌ها اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بپزند و نرم شوند. سپس سرو کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین