کد خبر: ۲۳۲۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰
غلظت سس بر اساس نوع غذایی که با آن استفاده می شود تفاوت دارد. با روش تهیه “سس سفید” با ما همراه باشید.
ناطقان: مواد لازم برای سس سفید

        کره : 60 گرم
        آرد : 4 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتری) یا 36 گرم هر قاشق آرد 9 گرم وزن دارد.
        شیر : 500 میلی لیتر
        استاک مرغ (سوپ مرغ آماده و بصورت قرص) یک چهارم یک قرص در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل شود در صورت امکان
        برگ بو یک برگ
        خامه 3 قاشق غذاخوری، 45 گرم

طرز تهیه سس سفید

ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.وقتی کره در حال ذوب شدن است آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی مخلوط آرد و کره کف کردند آن را از روی حرارت بردارید.

 شیر و یک قاشق غذاخوری از استاک مرغ را به همراه برگ مو به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.

مجددا تابه را روی حرارت قرار دهید تا مواد غلیظ شوند و حالت سس به خود بگیرند و کشدار شوند.

بعد از غلیظ شدن سس آن را از روی حرارت بردارید و در صورت تمابل به آن خامه به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.

سس سفید شما آماده است و باید هنگام سرو کردن در کنار غذا برگ مو را از آن خارج کنید.

نکات تکمیلی در مورد سس سفید

    سس سفید جزو سس و رب میباشد
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین