کد خبر: ۲۳۳۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱
یکی از پیش غذاهایی که در اکثر رستوران ها جز پرفروش ترین ها می باشد بدون شک نان سیر است که معمولا با نان باگت تهیه می شود.
ناطقان: نان سیر یکی از بهترین پیش غذاهای رستورانی است که می توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید پس بباما همراه باشید تا دستور تهیه نان سیر را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای نان سیر:

        نان باگت فرانسوی تازه
        سیر:3 حبه
        آویشن:نصف قاشق چایخوری
        فلفل سفید:نوک قاشق چایخوری
        کره:3 قاشق غذاخوری
        نمک دریا:به اندازه لازم
        فلفل سیاه:کمی
        تره:به اندازه لازم
        رزماری:کمی
        کنجد سیاه:به اندازه لازم

دستور پخت نان سیر خانگی :

کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و نرم شود سپس با قاشق هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد سیرها را پوست گرفته و روی کره رنده کنید. در ادامه نمک، آویشن ، فلفل سفید و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در این مرحله تره را ریز خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و مخلوط نمایید. نان باگت را به اندازه های دلخواه برش زده و روی آن ها از مخلوط کره بمالید.

نان سیر خانگی

همچنین میتوانید روی نان برش های عمیق و عمودی بزنید و داخل برش ها را با مواد کره ای پر کنید این به سلیقه شما بستگی دارد . فر را از قبل با دمای 250 درجه روشن کنید تا گرم شود،سپس نان ها را برای 2 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید در حدی که نان گرم شده و کره آب شود. بعد از اینکه نان ها آماده شدند آن ها را از فر خارج کرده و کمی رزماری آسیاب شده و کنجد بپاشید و سرو نمایید.

نکته :این نان را می توانید در یخچال حدود 3 تا 4 روز نگهداری کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین