کد خبر: ۲۳۳۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰
یک روانشناس گفت: شرایط اقتصادی دلیل اصلی تک فرزندی نیست.
ناطقان: علی نژاد با اشاره به اینکه در زمان فعلی می‌توان گفت شرایط اقتصادی نقش مهمی در فرزند آوری دارد، اما دلیل اصلی نیست، افزود: دولت می‌تواند با سیاست گذاری‌های مناسب، ارائه تسهیلات و خدمات از جمله اعطای تسهیلات بانکی، اجرای سیاست‌های کلی جمعیت زوجین را تشویق به فرزند آوری بیشتر کند.

وی بااشاره به تبعات تک فرزندی تصریح کرد: باتوجه به اینکه تک فرزندان در کانون توجه شدید قرار دارند این توجه بیش از اندازه در نحوه بزرگ شدن کودکان تاثیر منفی دارد.

این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه خانواده مهمترین کانون اجتماع بشر بوده و سنگ بنای هرجامعه‌ای است، اظهار کرد: در گذر زمان دگرگونی‌هایی در الگو‌های فرزند پروری به وجود آمده و سبک زندگی خانواده‌ها را تغییر داده است.

علی نژاد یاد آورشد: ارتباط زیاد با والدین، عدم مقایسه با دیگر فرزندان و برخورداری از امکانات بیشتر از مزایا و وابستگی به والدین، منزوی شدن، عدم مشارکت درفعالیت‌های اجتماعی، ارتباط کم‌تر با همسن وسالان از معایب تک فرزندی است.

وی بااشاره به اینکه تک فرزندی باعث می‌شود کودک الگوی رفتاری در خانواده نداشته باشد، یاد آور شد: والدین دارای یک فرزند باید طوری با فرزند خود ارتباط داشته باشند که علاوه بر ایفای نقش پدر ومادری برای فرزند خواهر یابرادر نیز بوده و فرزند را اجتماعی و غیر وابسته تربیت کنند.

وی با اشاره به اینکه اگر سیستم کنترل جمعیت با برنامه ریزی درست انجام نشود عواقب منفی به دنبال خواهد داشت، تصریح کرد: کاهش جمعیت و پیش رفتن جامعه به سمت سالخوردگی از عواقب تک فرزندی در جامعه است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین