کد خبر: ۲۳۶۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰
در گزارش زیر طرز تهیه مربای انجیر را آموزش می‌دهیم.
ناطقان: در مطلب زیر طرز تهیه مربای انجیر را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

شکر: ۸۰۰ گرم
انجیر: یک کیلو‌
آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری
گلاب: ۲ قاشق غذا‌خوری
آب: یک لیوان
(پودرهل در صورت تمایل کمی) من نریختم.


طرز تهیه:

ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.

شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

بعد از جوش آمدن انجیر‌ها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.

در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.
برچسب ها: طرز تهیه ، مربا ، انجیر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین