کد خبر: ۲۳۷۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
براساس اعلام سازمان تنظیم مقررات مخابرات آمریکا، شرکت های مخابراتی چینی «زد تی یی» و «هواوی» بزرگترین شرکت های ارتباطاتی این کشور «تهدید امنیتی» تلقی می شوند همزمان چین از آمریکا خواسته است دست از مداخله جویی در هنگ کنگ و تحت فشار قرار دادن شرکت های چینی اجتناب کند.
ناطقان:  پس از تصویب قانون امنیت ملی هنگ کنگ در کنگره ملی خلق چین، رویارویی دو کشور شدت گرفته و آمریکا به تحریم و فشار روی آورده است.

این اقدامات طبیعتا نمی تواند باعث توقف چین شود اما این کشور بارها اعلام کرده است که می تواند در حمایت از حق حاکمیت خود این تحرکات آمریکا را تلافی کند.

اخبار دریافتی حاکی است آمریکا صادرات برخی از فراورده های فنی پیشرفته از جمله تجهیزات دفاعی و رایانه ای به هنگ کنگ را پس از تصویب این قانون در پایان ماه گذشته میلادی ممنوع کرده است.

در تحولی دیگر محدودیت هایی برای خرید آمریکا از دو شرکت مخابراتی چین در نظر گرفته شده است بر اساس این مقررات از این پس شرکت های فناوری آمریکایی نمی توانند تجهیزات و یا خدماتی را از این دو شرکت که تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا محسوب می شوند خریداری کنند.

این اقدام یک گام دیگر آمریکا برای محدود کردن شرکت های چینی برای ورود به بازار زیرساخت های مخابراتی و ارتباطی و صادرات تجهیزات نسل پنجم اینترنت پرسرعت به این کشور به حساب می آید.

«آجیت پای» رییس کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در بیانیه ای آورده است که شواهد و اسنادی وجود دارد که بر اساس آن این دو شرکت تهدیدی برای امنیت مخابرات و ارتباطات در آمریکا محسوب می شوند و زیرمجموعه های آنها نیز شامل همین تهدید امنیت ملی هستند و آینده نسل پنجم شبکه را در آمریکا تهدید می کنند.

پای گفت که این دو شرکت در ارتباط بسیار نزدیک با حزب حاکم کمونیست و ارتش چین هستند و بر اساس مقررات آن کشور با «سرویس جاسوسی» چین کار می کنند.

صندوق خدمات ارتباطی و مخابراتی آمریکا نزدیک به ۸ میلیارد دلار سرمایه دارد ولی شرکت های آمریکایی دیگر نمی توانند برای خرید تجهیزات و فناوری و خدمات شرکت های چینی از این سرمایه استفاده کنند.

آمریکا پس از تصویب قانون امنیت ملی هنگ کنگ در کنگره خلق چین تدابیر محدود کننده و تحریم هایی رابرای طرف چینی در نظر گرفته و صادرات فناوری های پیشرفته از جمله در بخش نظامی به هنگ کنگ را نیز بلافاصله ممنوع کرده است.

با گذشت زمان پیش بینی می شود که روابط دو کشور باز هم تیره شود اما چین اعلام کرده است که این قانون را اجرا می کند و آن را به امضای رییس جمهوری نیز رسانده و عملا به اجرا گذاشته است.
منبع: ایرنا
برچسب ها: چین ، امریکا ، ناطقان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین