کد خبر: ۲۳۷۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۳
خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
ناطقان: مواد مورد نیاز برای خورش سیب و آلبالو :
 مغز ران گوسفند     200 گرم
 سیب سبز      1 عدد
 کنسرو گوجه فرنگی      یک دوم عدد
 آب آلبالو      200 میلی لیتر
شکر     20 گرم
آلبالو (بدون هسته)     200 گرم
لیمو ترش (آب گرفته شده)     1 عدد
پیاز داغ     10 گرم
قرص عصاره گوشت     1 عدد
زردچوبه     یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
روغن مایع     به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو :

پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های 1.5 در 1.5 سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.

 

شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

    دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟
    راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

 

گوشت را همراه با مقداری روغن  داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از 1 یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه

کنید و به مدت 60 دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.



 

آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

 

تکه های سیب را به مدت 5 دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.

 

20 دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین