کد خبر: ۲۳۷۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰
گیلانی ها استاد انواع غذاهای خوشمزه و محصولات مرغوب هستند و از این رو برای درست کردن زیتون پرورده اصل سراغ این قومیت محبوب رفته ایم که با دستور پخت ویژه آن ها به درست کردن این نوع زیتون بپردازیم.
ناطقان: مواد لازم برای زیتون پرورده گیلانی

        زیتون بدون هسته : 500 گرم
        گردو آسیاب شده : 300 گرم (کمی درشت تر آسیاب کنید تا زیر دندان حس شود)
        سیر: 2 حبه یا پودر سیر
        رب آلوچه یا رب انار: 1 قاشق
        آب انار: 2 قاشق
        ماست خامه ای : 1 قاشق غذا خوری در صورت دلخواه
        روغن زیتون بدون بو : یک قاشق غذاخوری
        سبزی معطر یا دلار گیلانی : به مقدار لازم
        نمک،گلپر،فلفل : به مقدار لازم
        انار دون شده : برای تزیین

مراحل طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

برای تهیه این زیتون خوشمزه باید همه مواد گفته شده را با اندازه های دقیق ،داخل کاسه ای گود بریزید و هم بزنید.

سپس زیتون پروده آماده شده را یکی دو ساعتی در یخچال قرار دهید تا مواد مزه هم را بگیرند.

سعی کنید ماست خامه ای را حذف نکنید چون علاوه بر طعم بی نظیرش باعث قوام بهتر زیتون پرورده میشود.
سرو زیتون پرورده بعد از پخت
در هنگام سرو هم انار دون شده را روی زیتون پرورده خود بریزید و سرو کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین