کد خبر: ۲۳۸۰۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۵
در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورشت بامیه عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
ناطقان: امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت بامیه عربی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی ٣٠٠ گرم

بامیه ٢٠٠ گرم

تمر هندی ١/٤ از یک بسته تمبر هندی

رب گوجه ١/٥ قاشق غذاخوری

سیر ١ حبه

نمک فلفل زردچوبه و زیره به میزان لازم

پیاز ١ عدد

بیشتر بخوانید

    طرز تهیه ته چین عربی

طرز تهیه:

طبق روال همیشگی خورشت‌ها ابتدا پیاز هارا خرد کرده و بعد از سبک شدن بهش گوشت و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم تا گوشت با پیاز سرخ بشه و عطر ادویه‌ها بلند بشه بعد بهش رب گوجه اضافه کرده و بعد از سرخ شدن مقدار کمی آب میریزیم و اجازه میدیم که گوشت با شعله ملایم کاملا پخته بشه و بعد از اون بامیه‌ها را هم جدا سرخ می‌کنیم و می‌زاریم کنار بعد از پخت کامل گوشت که مقدار آب آن کم شده بهش بامیه‌های سرخ شده و آب تمر هندی که با آبجوش عصاره گیری شده به خورشت اضافه و نمک و سیر را هم اضافه میکنیم و میزاریم خورشت جا بیفته.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین