کد خبر: ۲۳۸۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴
در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع مربای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.
ناطقان: برای درست کردن مربای آجیل مغز آجیل خام (پسته، بادام، بادام هندی، گردو بدون پوست) را داخل شربت خنک می‌ریزیم و چند روزی داخل یخچال می‌گذاریم تا شربت به خورد آجیل‌ها برود.


برای طعم مربا می توان کمی مربای زنجبیل بهش اضافه کرد

یا مربای پوست نارنج، بالنگ، کدو حلوایی ریز خرد کرد و باهاش مخلوط کرد

اندازه شربت
برای ۳ لیوان شکر ۲ لیوان آب نیاز هست و کمی وانیل

نکته: نیازی نیست آجیل داخل مربا بجوشه اگه این کار رو بکنین یا اگه شربت داغ باشه رنگ آجیل‌ها تغییر می کنه
آجیل‌ها بعد اینکه شربت به خوردشون بره نرم میشن اصلا سفت نیستن
برای نگهداری طولانی مدت حتما داخل فریزر نگه دارید
برچسب ها: طرز تهیه ، مربا ، آجیل
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین