کد خبر: ۲۳۸۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۰
در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی‌تر را به شما عزیزان آموزش دهیم.
ناطقان: امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  شیرینی‌تر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 


مواد لازم
تخم مرغ ٨ تا
آرد ١۶٠ گرم
شکر ١۶٠ گرم
روغن ٨٠ گرم
شیر ٨٠ گرم
کاکائو ٢ ق غ
وانیل ١ ق چ
نمک ١/٢ ق چ
سرکه سفید ١/٢ ق غ
خامه فرم گرفته به میزان دلخواه (حدودا ٨٠٠ گرم)
آبمیوه تقریبا ١/۴ پیمانه
قالب ٣۵*۴۵ سانت
فر ١٨٠ مدت ٢٠ دقیقه

  طرز تهیه

    طرز تهیه رولت خامه‌ای

طرز تهیه:
زرده‌ها و روغن و شیر و نمک و وانیل را مخلوط میکنیم بعد آرد و پودر کاکائو رو روی این مواد الک میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم
توی یه کاسه تمیز سرکه و سفیده رو با دور تند میزنیم تا پف کنه بعد شکر رو کم کم به سفیده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا وقتی بصورت قله خمیده (نه نوک تیز) روی پره همزن بمونه (سفیده زیاد سفت نشه)
کمی از سفیده رو توی مواد کاکائویی میریزیم و خوب و محکم هم میزنیم بعد کل این مواد رو به باقی سفیده اضافه میکنیم و آروم فولد (به شکل دورانی هم بزنید) میکنیم
توی سینی کاغذ دار پهن میکنیم و در فر ١٨٠ بمدت ٢٠ دقیقه تا وقتی خلال تمیز بیرون بیاد میزاریم
روی کیک پارچه میکشیم تا کاملا خنک بشه

 نکات مهم رو میگم:
میزان خامه کاملا اختیاریه
قبل از برش کیک حداقل کیک رو دو الی ۶ ساعت در یخچال قرار بدید من خودم یک روز کامل تو یخچال میزارم که بهتر برش بخوره
حتما قبل از هر برش چاقو رو تمیز کنید و داخل آبجوش بزنید بعد برش بزنید
موقع برش چاقو رو خیلی بالا و پایین حرکت ندید آروم به سمت داخل و پایین بکشید تا تمیز برش بخوره
برای رقیق کردن بریلو آب گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا رقیق بشه
بریلو آماده لوازم قنادیا دارن
از شیرینی فروشی‌ای که مزه خامه شونو میپسندین خامه فرم گرفته بگیرید، سه چهار ساعت بزارید فریزر تا سفت بشه بعد بیارین بیرون و وقتی نرم شد بزنید تا فرم بگیره

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین