کد خبر: ۲۴۰۹۶۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
سمبوسه اسفناج عربی دستور تهیه ی جدیدی برای تجربه ی طعم جدید از این غذای پر طرفدار است.
ناطقان: مواد لازم برای سمبوسه اسفناج عربی

        آرد : 4 پیمانه
        خمیر مایه : 2 قاشق غذاخوری
        شکر :1 قاشق غذاخوری
        نمک : 1 و 2/1 قاشق مرباخوری
        روغن نباتی : 4/1 لیوان
        شیر خشک : 6 قاشق غذاخوری
        آب داغ : 1 و 4/1 لیوان
        اسفناج : 1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده)
        پیاز : 5 عدد ردنده شده
        سماق : 1 قاشق مرباخوری
        رب انار : 2/1 قاشق مرباخوری
        پودر دارچین : کمی
        روغن زیتون : 4/1 لیوان
        آبلیمو : 4/1 لیوان


طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی

ابتدا خمیر را آماده کنید ، برای این کار خمیر مایه ، آرد ، نمک ، شکر و شیر خشک را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید. سپس آب داغ و روغن را کم کم افزوده و هم بزنید تا خمیر حاصل شود. خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس در یک پلاستیک قرار داده و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود.

در این فاصله اسفناج را پخته و خرد کنید ، پیاز را رنده کنید  سپس در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید ، سماق ، دارچین ، نمک و رب انار را هم بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مواد را داخل صافی بریزید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود. حالا روغن زیتون را افزوده و مواد را کنار بگذارید.

روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه باز کنید. خمیر را به شکل دایره های مساوی برش بزنید. روی هر خمیر مقداری از مواد را قرار داده و کناره های خمیر را روی آن برگردانید.

فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود ، سینی را چرب کرده و سمبوسه ها را داخل آن بچینید و برای نیم ساعت در فر بپزید.

زمانی که سمبوسه ها طلایی و برشته شد ، آن ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با سس گوجه و یا سس کچاب میل کنید.
سمبوسه اسفناج عربی
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه اسفناج

    سمبوسه اسفناج جزو غذای ملل - عربی میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
    سمبوسه اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین