سمبوسه اسفناج عربی دستور تهیه ی جدیدی برای تجربه ی طعم جدید از این غذای پر طرفدار است.
ناطقان: مواد لازم برای سمبوسه اسفناج عربی
آرد : 4 پیمانه
خمیر مایه : 2 قاشق غذاخوری
شکر :1 قاشق غذاخوری
نمک : 1 و 2/1 قاشق مرباخوری
روغن نباتی : 4/1 لیوان
شیر خشک : 6 قاشق غذاخوری
آب داغ : 1 و 4/1 لیوان
اسفناج : 1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده)
پیاز : 5 عدد ردنده شده
سماق : 1 قاشق مرباخوری
رب انار : 2/1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین : کمی
روغن زیتون : 4/1 لیوان
آبلیمو : 4/1 لیوان
طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی
ابتدا خمیر را آماده کنید ، برای این کار خمیر مایه ، آرد ، نمک ، شکر و شیر خشک را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید. سپس آب داغ و روغن را کم کم افزوده و هم بزنید تا خمیر حاصل شود. خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس در یک پلاستیک قرار داده و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود.
در این فاصله اسفناج را پخته و خرد کنید ، پیاز را رنده کنید سپس در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید ، سماق ، دارچین ، نمک و رب انار را هم بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مواد را داخل صافی بریزید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود. حالا روغن زیتون را افزوده و مواد را کنار بگذارید.
روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه باز کنید. خمیر را به شکل دایره های مساوی برش بزنید. روی هر خمیر مقداری از مواد را قرار داده و کناره های خمیر را روی آن برگردانید.
فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود ، سینی را چرب کرده و سمبوسه ها را داخل آن بچینید و برای نیم ساعت در فر بپزید.
زمانی که سمبوسه ها طلایی و برشته شد ، آن ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با سس گوجه و یا سس کچاب میل کنید.
سمبوسه اسفناج عربی
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه اسفناج
سمبوسه اسفناج جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سمبوسه اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .