کد خبر: ۲۴۱۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: کاهش مصرف کربوهیدراتها نظیر قند، شکر و مواد نشاسته‌ای به کنترل ویروس کرونا کمک می‌کند.
ناطقان: دکتر فاطمه سادات هاشمی نسب روز سه‌شنبه اظهارداشت: ویروس کرونا عمدتا به واسطه القای التهاب شدید در بدن به بسیاری از ارگان‌ها از جمله ریه آسیب می‌رساند.
 وی افزود: مصرف میوه و آبمیوه‌ها به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها ضرورت دارد اما به دلیل وجود فروکتوز که یکی از انواع قندهاست باید به میزان متعادل مصرف شود.
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همچنین ضروری است تا برای حفظ سلامت بدن مصرف غذاهای گوشتی را کاهش داده از انواع سبزیجات و حبوبات مانند ماش و نخود در برنامه غذایی‌مان بیشتر استفاده کنیم.

وی بیان کرد: انواع سوپ سبزیجات،مصرف سبزیجات تازه معطر و انواع جوانه غلات را افزایش دهیم و نکته دیگر اینکه غذا به اندازه متعادل و در وعده‌های منظم مصرف شود و از بسیار کم خوردن یا پرخوری خودداری کنیم.
منبع: ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین