کد خبر: ۲۴۵۹۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۸
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم. وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.
ناطقان: این خورش هم مخصوص آن‌هایی که غذاهای ترش را دوست دارند.



پخت خورش غوره , پخت انواع خورش

مواد اولیه :
 گوشت خرد شده      نیم کیلو گرم
پیاز داغ     دو قاشق غذاخوری
غوره     350 گرم
نعنا و جعفری     یک کیلوگرم
روغن و نمک     به میزان لازم


طرز تهیه خورش غوره :
گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد.
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.
پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.




برچسب ها: خورشت ، غوره ، ناطقان ، گوشت
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین