کد خبر: ۲۴۶۷۴۳
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۰
کباب بختیاری یکی از کباب های سنتی و مشهور است،اگر پخت کباب در بیرون از خانه برایتان دشوار است، می توانید با این دستور کباب بختیاری را در تابه تهیه کنید.
ناطقان: مواد لازم کباب بختیاری در تابه


کباب بختیاری در تابه
   


    فیله گوساله :300 گرم
        سینه مرغ:300 گرم
        قارچ ورقه ای خرد کرده :100 گرم
        پیاز خلالی خرد کرده :2 عدد متوسط
        زیره،جوزهندی،پودرتخم گیشنیز:1 ق چایخوری
        زعفران حل کرده :یک دوم ق غذاخوری
        فلفل دلمه ای:یک عدد خلالی خرد کرده
        پیاز و جعفری خرد کرده :به مقدار لازم
        نمک و فلفل :به میزان لازم
        روغن برای سرخ کردن :3 ق غ

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه
فیله گوشت را به صورت نواری و سینه های مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید.داخل تابه ای با مقداری ، روغن پیازهای خرد شده را تفت بدهید تا کمی سبک شوند. بعد گوشت را به آن اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید ،سپس مرغ های خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از آن قارچهای ورقه ای شده را به همراه نمک ، فلفل ، زعفران و ادویه های گفته شده اضافه کنید.
همه مواد را کنار هم تفت دهید تا کاملا بپزد.در آخر فلفل دلمه ای را اضافه کنید و اگر از طعم غالبش خیلی خوشتان نمی آید میتوانید از مقدار کمتری استفاده کنید.
کباب آماده شده را در کنار پیاز و جعفری و نان پیتا نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاری در تابه

    کباب بختیاری در تابه جزو انواع کباب میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
    کباب بختیاری در تابه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین