کد خبر: ۲۵۳۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
این توپک های برنج سرخ شده از غذاهای مخصوص ایتالیایی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه ی آن آشنا می شوید.
ناطقان:


طرز پخت توپ برنج سرخ شده, روش های تهیه ی توپ برنج سرخ شده


 توپ برنج سرخ شده ایتالیایی :
مواد لازم برای توپ برنج سرخ شده ایتالیایی :
 برنج پخته شده      2 و نیم فنجان
تخم مرغ       2-3 عدد
 ژامبون ریز خرد شده     یک چهارم الی یک دوم فنجان
 کره ذوب شده      یک سوم فنجان + مقداری برای سرخ کردن پیاز
پنیر پارمسان رنده شده یا پنیر رومانو     دو سوم فنجان
پیاز ریز رنده شده     یک چهارم فنجان
* جعفری تازه خرد شده      یک چهارم فنجان
 نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم
پودر سیر     به مقدار لازم
پنیر چدار بسیار تند مکعبی خرد شده     حدودا 300 گرم
تخم مرغ برای اطراف     2 عدد
آرد     1 فنجان
آرد سوخاری     1 فنجان
روغن برای سرخ کردن     به مقدار لازم

 

* یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده یا 1-2 قاشق چایخوری جعفری خشک

 
طرز تهیه و پخت توپ برنج سرخ شده ایتالیایی:

ابتدا پیاز رنده شده را با مقداری کره یا روغن سرخ کنید تا حدی که طلایی شوند. زیر شعله را خاموش کنید. تا خنک شوند.

 

داخل کاسه ی 2 تخم مرغ را بشکنید و کمی هم بزنید، سپس برنج پخته شده ژامبون و کره ذوب شده، پنیر پارمزان، پیاز سرخ شده، جعفری خرد شده و نمک و پودر سیر و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اگر مواد سفت بود، 1 تخم مرغ دیگر اضافه کنید؛ اگر سفتی آن خوب بود لازم به اضافه کردن تخم مرغ نیست.

 

روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت نیم ساعت از مواد به اندازه ی یک گردو بردارید. و با دست گرد کنید و آن را پهن کنید. یک تکه ی مکعبی از پنیر را وسط آن قرار بدهید و مواد را اطراف آن بپیچانید تا مواد به شکل مکعبی پنیر در آیند. یا به همان شکل توپ در آورید.

 

2 تخم مرغ را در یک کاسه کوچک به خوبی هم بزنید. آرد را در یک کاسه ی دیگر بریزید. آرد سوخاری را هم در یک کاسه کوچک دیگر بریزید.

هر گلوله یا مکعب را درون آرد، سپس درون تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری فرو کنید.


 

روغن را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و اجازه بدهید داغ شود، سپس گلوله های برنج را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود (حدود 4 دقیقه). و پس از آن از روغن خارج کنید و روی حوله های کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها خارج شود.

  

 


 
نکاتی برای تهیه ی توپک برنج ایتالیایی :

• همچنین می توانید آنها را در روغن کم عمق سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیایند.

 

• پس از قرار دادن پنیر وسط آن می توانید به هر شکلی که دوست دارید آن را در آورید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین