میوه ها هم مثل مواد غذایی می توانند موجب لاغری و چاقی افراد شوند،پس نباید بیش از اندازه از آن ها استفاده شود.
ناطقان: بسیاری از افراد به شدت دغدغه لاغری و حتی چاقی را دارند. این نوع افراد از تمام راه ها استفاده کرده تا بتوانند به نتایج مطلوب خودشان برسند. اما دلیل اصلی این همه تغییرات در بدن نداشتن اطلاعات کافی است که افراد نمی دانند چه نوع و به چه اندازه از مواد غذایی را باید مصرف کنند. در بین مواد غذایی میوه هایی هم هستند که بتوانند موجب چاقی و لاغری افراد شوند.
پس افراد باید اطلاعات کافی درباره میوه ها و سبزیجات هم داشته باشند تا به اندازه کافی مصرف کنند.زیرا برخی افراد هم از میوه ها به طور بی رویه استفاده می کنند، در حالی نمی دانند که میوه ها هم می توانند باعث چاقی و لاغری شوند. حالا با برخی میوهها که کمک می کنند افراد به وزن مناسب رسیده و کاهش وزن پیدا کنند،آشنا شوید.این میوهها عبارتند از:
آناناس
آناناس یکی از رایجترین و محبوبترین میوههای گرمسیری است. شامل تیامین، منیزیم، ویتامین B۶، ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین، مس، آهن و فولات است. آناناس علاوه بر کاهش وزن برای مشکلاتی از جمله آسم، دیابت و بیماریهای قلبی مفید است.
فواید اناناس
موز
موز چربیسوز است، در حالی که کالری کمی دارد، اما فیبر غذایی تولید میکند.
فواید موز
هندوانه
هندوانه دارای مقدار زیادی مواد مغذی است علاوه بر از دست دادن وزن، خوردن هندوانه می تواند هیدراته بدن را حفظ کند و سلامت قلب را بهبود بخشد.
فواید هندوانه
گلابی
گلابی یکی دیگر از میوههای پر ارزش در زمینه کاهش وزن سریع است.
فواید گلابی
لیمو
احتمالاً یکی از همه کارهترین میوههای کاهش وزن لیمو است. این مرکب ترش حاوی مقادیر بالایی از ویتامین c و مقداری کمتری از تیتامین، کلسیم، منیزیم، مس، فولاد است.
فواید لیمو
انار
انار یکی از بهترین چربی سوزها است که از مزایای سلامتی برخوردار است.
فواید انار
آووکادو
آووکادو چربی سوز بوده و همچنین دارای چربی سالم است که برای عملکرد قلب مفید خواهد بود.
فواید آووکادو
توت فرنگی
دارای کربوهیدرات و کالری کم بوده و یک چربی سوز فوق العاده است.
توت فرنگی
پرتغال
برای کمک به کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی، سرطان، بیماری کبد، دیابت، فشار خون، بالا مسائل مربوط به پوست و بیماریهای قلبی مفید است.
فواید پرتقال
سیب
سیب یکی از بهترین میوهها برای کاهش وزن است، زیرا فیبر بالا که به طور طبیعی هضم را تسریع میکند کالری کم دارد و بیشتر از آب تشکیل میشود.