سالاد استیک با سس ترب، از سالادهایی است که می توان به عنوان وعده ی شام از آن استفاده کرد. و از خوردن آن لذت برد.
ناطقان: طرز تهیه سالاد استیک با سس ترب
طرز تهیه سالاد استیک:
مواد لازم برای تهیه ی سالاد استیک :
استیک (یا استیک نواری یا استیک کبابی) 1 تکه
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
قارچ، نصف شده 2 فنجان
سیر له شده 1 حبه
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
برگ های کوچک اسفناج 6 اونس
گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده 1 فنجان
پیاز قرمز، نازک خرد شده نصف فنجان
مواد لازم برای سس ترب :
سس مایونز یک چهارم فنجان
شیر کم چرب 2 قاشق غذاخوری
ترب کوهی رنده شده 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد استیک با سس ترب خامه ای:
برای تهیه ی استیک، ابتدا آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس آن را با حرارت متوسط رو به کم بپزید. و آن را روی تخته برش بدهید. پس از اینکه پخت و خرد کردید. آن را کنار بگذارید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از گرم شدن قارچ های ورقه شده، سیر، آویشن و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت بدهید تا قارچ ها طلایی شوند.
اسفناج های تمیز و شسته شده را داخل بشقاب بگذارید، استیک، قارچ، پیاز قرمز خلال شده، گوجه گیلاسی را روی آن به صورت پخش بریزید.
طرز تهیه سس ترب:
سس مایونز، شیر کم چرب، ترب رنده شده، نمک و فلفل را مخلوط کنید و با سالاد میل کنید.