کد خبر: ۲۶۴۱۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
سس شکلات داغ رو بریزید روبستنی و سریع سرو کنید ، اگه مدت زمان سرو زیاد طول بکشه بتنس داغ دیگه بستنی داغ نیست ! و میشه یه جور شکلات ولرم. ( بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی ایتالیایی )
ناطقان:

طرز تهیه بستنی داغ,درست کردن بستنی

مواد لازم :
 بستنی وانیلی      ۲۰۰ گرم
 تکه های میوه مثل موز،آناناس،انبه و ...      مقداری
 شکلات و انواع مغزها      به دلخواه
 کاکائو      یک قاشق غذاخوری
 نسکافه      یک قاشق غذاخوری
شکر     سه قاشق غذاخوری
آب یا شیر     یک لیوان


طرز تهیه بستنی داغ:
طرز تهیه بستنی - اسکوپهای بستنی رو بریزید تو ظرف بستنی خوری .

 

 

  تکه های میوه و آجیل و شکلات رو هم بریزید رو بستنی و ظرف بستنی خوری رو بزارید توفریزر تا حسابی یخ بزنه .

دراین فاضله سس شکلات رو آماده کنید ، شیر یا آب رو بزارید گرم بشه بعد شکر ، کاکائو و نسکافه رو بهش اضافه کرده مرتب هم بزنید تا سس یکدست شده و کمی غلیظ بشه .

سس شکلات داغ رو بریزید روبستنی و سریع سرو کنید ، اگه مدت زمان سرو زیاد طول بکشه بتنس داغ دیگه بستنی داغ نیست ! و میشه یه جور شکلات ولرم. ( بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی ایتالیایی )
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین