کد خبر: ۲۶۸۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۰
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
ناطقان:
 

 

 تهیه شیرینی,شیرینی کشمشی

 

مواد لازم :

 

شیر
    

1 پيمانه

روغن حيواني
    

يک سوم پيمانه

رازيانه یا زیره
    

2 قاشق غذا خوري

شکر
    

نصف پيمانه

آرد (آرد مخصوص نان سنگک)
    

4 پيمانه

پکينگ پودر
    

1 قاشق مربا خوري

زعفران دم کرده
    

1 قاشق غذا خوري

روغن
    

برای سرخ کردن

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و  با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.


خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.
برچسب ها: شیرینی ، ناطقان ، شکر ، روغن
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین